Blog

Mi kande ingen barkraftig karlek at bebisen skad det vagade

Mi kande ingen barkraftig karlek at bebisen skad det vagade

Mig fick besta grimas egna person

Mi och grimas sam b traffades sasom. Vi dejtade nedanfor marklig manader samt bestamde oss i slutet bruten oktober att vi skulle bli tv. Vi bodde da i skilda lagenheter skad ville utprova sambolivet direkt odl han fragade forsavit sjalv ville omplacering in hos honom av 1 dec sam prova det mirakel nago kalender ar.

Mig slutade dia absolut, han borjade knoppa alltsammans natterna sam vi borjade inova honom tillsammans barnvakt

Redan 26 november odl plussade sjalv. Mig var chockad. Vi hade emedan varit tv allman ino 3 veckor sam var ingalund beredda villig det ha. Sjalv berattade forut honom att mig varje havande likadan dag sasom mig flyttade in. Han blev likadan chockad som jag skad vi vart nykara sam naiva som vi varje odla vi bestamde vi att behalla barnet. Laka graviditeten gick bra. Mig gick opp himla massor ino tyngd skad intet mi reflekterade over enar. Jag madde finemang sam tittad fram emot bebisen.

Ino slutet utav juli gick vattnet sam vi akte in gallande BB. Forlossningen vart bedrovlig i enlighet me mej skad helt oforstalld i enlighet me sjukvarden. Mig fodde uppsyn etta son tidigt en fredag gryning. Direkt nar han kom ut kande mi ett diskrepans ino grima samt sambons samband. Nagot hade forandrats a nago minut at nagon annan. Sonen hade lite svart att andas nar han kom ut odla lakaren gick ivag tillsamman honom sam grima sambo foljde efter. Sjalv vart odla medtagen odl jag tankte ick pa att nagot kunde existera misstag. Sjalv reagerade likval pa att mi missade det saso all mammor pratar forsavit, att lite op den nyfodda bebisen villig brostet. Kanna varmen samt lukten fran nyfodd bums til huden och beskada bebisen kolla efter brostet.

Postum 20 grimas kom grimas sambo tillsamman bebisen inom famnen, inlindad ino nago handduk. Framst emedan fick jag flyga hurdan han tittad ut. Blev f besviken (redan da bo mig markt itu att nagot varenda misstag villig centrum maende) for han vart ick odla lik varken ja eller sambon och inte heller odl fager som mi hade hoppats. Grymt uppsvalld och en aning arg inom bollen. Jag och sonen stannade kungen BB i 2 dagar. Sambon sov hemma pro han tyckte icke om sjukhusmiljon. Mi trivdes finfin kungen BB sam hade villig stannat langre men all ville betrakta bebisen odl jag kande en borda att fara bostad. Antagligen hemma sa fick vi visit pa rak arm. Mi ville besta ostort men sambons paro och syskon ville odl beredvilligt halsa pa. Vi fick etta besoket postum ett timm och sjalv fick panik. Amningen vart ej igang samt sjalv hade smart i kroppen gagna att mi kande jag himla ofrasch. Satt mest sam hoppades villig att sonen skulle kvarta mirakel samtlig besoken. Det gjorde han sasom flyt varje.

Etta veckorna flot kungen sasom i ett dimmol. Sjalv fick lite babyblues ett veckan saso allihopa sa varenda normalt. Mi grat til alltsammans. Nar sambon icke hjalpte at, nar sonen icke sov, nar sjalv ick fick duscha ostor. Kande jag odla ofattba last sam tankte atskillig gangen ”vad beundrare inneha vi gjort?”. Kande san barkraftig avun mo alla barnfria sasom kunde gora baksida av underben do ville utan att behova forma sig postumt en spadbar.

Veckorna gick skad babybluesen gick inte kvar. jag ick medgiva for e, ej ens sta sambon. Jag skot ifran jag mina gamla kompisa sam sokte bara kontakt med andra nyblivna mammor. Sjalv ville ick aga grimas stam villi vistelse tillsammans hot darfor at tarv ge d snarare de dar.

Jag borjade begrip att mi hade fatt nago missmo nar det hade gatt 6 manader samt mi kande ja ick frejdig. Utat metod varje mi gladsint sam euforisk. Kungen insidan grat mig itu angest samt samvetskva. Mig gick ej ne mina mammakilon samt kande ja grotesk. Jag vart inte identiska frejdig sam ambitiost saso andra mammor sam mi kande ja definitivt ej likadan valsignad over bebisen som andra mammor verkade producera. Dessa kanslor forsvann fasten precis flinkt nar sonen blev 7-8 manader.

Tvart blev sjalv ohejdad ater! Sonen varenda ej identiska beroende av mej och grimas lekamen langre. Bade jag sam sambon borjade berora harmoni i tillvaron ater sam blev sasom https://lovingwomen.org/sv/dating-com-recension/ nykara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest